Om Sippcoat

Vi vill bara en sak, ditt fordons bästa. Sippcoat behandlar lacken, plastdetaljer och glasrutor. Framrutan behandlas normalt inte men kan beställas om så önskas. Du kan också beställa behandling till dina fälgar. Sippcoat är ett bra miljöval. På ett behandlat fordon fastnar inte smuts på samma sätt. Dessutom är vattenavstötningen extra ordinär. Detta gör att man kan tvätta med milda produkter och ändå få rent och därmed belasta vår miljö med mindre kemikalier. Mer info om detta och vilka produkter som är bra kan du diskutera med våra återförsäljare.

Sippcoat är baserad på kemiresistenta hartser av polymer och är självhärdande. Produkterna i serien är  inte framtagna via nanoteknik och har ingenting med keramiska lackskydd att göra. Det kan inte heller jämföras med ett självtorkande bilvax som alltid försämras med t.ex kallavfettning. Sippcoat nöts istället ner med tiden tills lacktopparna tränger igenom skyddet och bromsar vattnet. Avrinningen blir alltså helt naturligt sämre över tid. Men, då har det gått c:a två år vid normal bilkörning, och det är dags för en återbehandling och bättra på skyddet igen. I samband med detta återställs lacken med en noggrann tvätt och polering. Eventuella stenskott kan också bättras.

Sippcoat är en förkortning av Swedish Innovative Paint Protect Coating och är varumärkesskyddad. Sippcoat började säljas 2004. Sedan starten har produktserien utvecklats flera gånger. 2016 /2017 blev skyddet ännu hårdare och mer lättarbetat.

Sippcoat tål avfettningsmedel baserat på petroleum och alkaliska tvättmedel under ph värde 12 mycket bra. Lackskyddet sitter kvar tvätt efter tvätt utan att avrinningen blir nämnvärt sämre. UV-ljus, nedfall, salt föroreningar, asfalt och oxidation kan inte angripa en behandlad yta på samma sätt som en obehandlad. Vi garanterar en bra avrinning under två år och erbjuder totalt en 6-årig systemgaranti. Givetvis kan denna garanti förlängas ytterligare om så önskas.

Välkommen till Sippcoat med ditt fordon.

Strom trade in gothenburg AB, Gamla Rambergsvägen 38, 417 01 Göteborg, Tel 070-6344300, info@sippcoat.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Ladda upp bild

Du kan lägga till en bild till din text.